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  Clarifications about testing of pre-production prototype 

  Transmitted by the Russian Federation 

In accordance with paragraph 6 of the Appendix 1 of the Annex 1 to ATP:  

New equipment of a specific type serially produced may be approved by testing one unit of 

that type. If the unit tested meets the class specification, the resulting test report shall be 

regarded as a Type Approval Certificate. This certificate shall expire at the end of a period 

of six years beginning from the date of completion of the test. 

Please explain: 

The testing of the prototype must be done only before the release of the equipment series? 

Do we understand it correctly? 

    

INF.6 

Economic Commission for Europe 

Inland Transport Committee 

Working Party on the Transport of Perishable Foodstuffs 

Seventy-second session 

Geneva, 4-7 October 2016 

Item 4 (f) of the provisional agenda 

Status and implementation of the Agreement on the  

International Carriage of Perishable Foodstuffs and  

on the Special Equipment to be Used for such Carriage (ATP): 

Interpretation of ATP 

 

 

30 September 2016 

              

 

 

 


